0

Hydrawise - meteorológiai-állomások, érzékelők

Hydrawise_idojaras-allomasok_1.jpgA legtöbb vezérlőnél fontos szempont, hogy alapállapotban nyitott vagy zárt érzékelőt kapcsolunk össze vele. A Hydrawise okosvezérlőnek ez nem számít. A bekötés után a vezérlő felismeri az érzékelőt, ami így már használható is.

- Beállítható, hogy melyik zóna öntözésénél vegye figyelembe és melyiknél hagyja figyelmen kívül.

- Az érzékelő utasítását figyelembe véve beállítható, hogy elinduljon (rajongói szoftverszint szükséges), vagy megálljon az öntözés, illetve hogy késleltetve induljon el (rajongói szoftverszint szükséges), vagy álljon meg az öntözés.

- Egy vezérlőhöz két érzékelő köthető. Használható bármilyen esőérzékelő, fagyérzékelő, talajnedvesség-érzékelő, szélérzékelő.

- Átfolyásmérővel szerelve jelezni tudja a csőtöréseket, a meghibásodott szórófejeket és mágnesszelepeket. Ha egy öntözés alkalmával a kiöntözött víz mennyisége eltér az általánostól (akár kevesebb, akár több), értesítést küld a weboldalon és az alkalmazáson keresztül is. Ezen felül SMS értesítést is tud küldeni, ehhez Rajongói szoftverszint szükséges. Az érzékelők mellett használhatjuk még a közelben lévő magán meteorológiai állomásokat (rajongói szoftverszint szükséges), vagy a legközelebbi reptér állomását.

Ezekre ingyenesen kapcsolódik a vezérlő, és az előrejelzéseket használva tervezi meg a következő napi öntözést.

Az öntözés megtervezésénél figyelembe vehető értékek:

- a hőmérséklet
- a páratartalom
- a párolgás
- a csapadék valószínűsége
- a csapadék mennyisége napi és heti szinten
- a szél sebessége

Vissza az áttekintéshez

Cookie beállítások

1161 Budapest, Csömöri út 153.

Tel.: 06 1 707 0232

E-mail: info[kukac]hydrolight.hu

 

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől péntekig 8:00-16:30

Szombaton: 8:00-13:00

IrriCAD
VISA_Mastercard MPL
GLS  
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz