0

Hydrawise - telepítők figyelmébe

- Bárhonnan hozzáférhetsz a vezérlőkhöz
Elkerülhető a költséges, időrabló kiszállás a helyszínre. Számítógép elől, vagy okoseszközzel bármikor, bárhol elvégezhető minden beállítás.

- Saját felhasználói fiók
Bejelentkezve a saját fiókba, az összes telepített Hydrawise vezérlő aktuális állapota, beállításai, hibái elérhetők.Ügyfelek Hydrawise vezérlői

- Egyéni engedély
Egy átlagos vezérlőhöz bárki hozzáférhet és módosíthat a beállításokon. A Hydrawise vezérlőnél egyéni hozzáférési engedélyed lehet, így nem mindenki változtathatja meg a beállításokat (telepítői szint szükséges).

- Telepített rendszerek kezelése
Képek tárolása a felhasználói fiókon belül. Egy online tárhelyre feltölthető több kép is egy adott öntözőrendszer építési munkálatáról, vagy akár az egész terv is. Nincs többé találgatás arról, hogy hol futhatnak a csövek!

- Telepítői felület
Térképes nézetben látható az összes ügyfél telepített vezérlője, akár egyéni elnevezéssel, színkódolással. Egy kattintással minden szükséges információ megjelenik a vezérlőről.

Azonnali áttekintést kapsz az ügyfeleket érintő legfontosabb eseményekről (pl.: legutóbbi jelzések, átfolyó víz mennyisége, hibajelentések, időjárás-állomás hibák, kikapcsolt vezérlők).

Íme egy hasznos videó:

 

Vissza az áttekintéshez

Cookie beállítások

1161 Budapest, Csömöri út 153.

Tel.: 06 1 707 0232

E-mail: info[kukac]hydrolight.hu

 

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől péntekig 8:00-16:30

Szombaton: 8:00-13:00

IrriCAD
VISA_Mastercard MPL
GLS  
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz