0

Referenciák - Százados Lakópark

Nem egyszerű dolog egy 204-lakásos társasházi közösségben a sokak számára „mihaszna” beruházásról dönteni, mint az automata öntözőrendszer, de nem lehetetlen.

A tuti recept: végy egy határozott közös képviselőt, egy eltökélt öntözős céget és egy vonzóan nagy és szép területet, majd tegyél hozzá némi öntözéstechnikát, egy jó tervet és kivitelezői csapatot, és már kész is a szép, öntözött park.

A Százados Lakópark lakói 4.000 m2-nyi öntözött területtel büszkélkedhetnek 2009 nyara óta. A hat, egymástól független, utakkal elválasztott mező öntözését 6 vízforrásról, három vezérlővel sikerült megoldani, mivel a vízhálózat adott volt, burkolatbontásról pedig szó sem lehetett. A hatvankét PGP és az ugyanannyi MP Rotator 20 mágnesszelepen keresztül kapja a vizet. A vezérlést PRO-C automatikák végzik, Solar Sync-ekkel kiegészítve. A kézi beavatkozásra nem csupán a Hunter ígéretei szerint, de a gyakorlatban sincs szükség: a pár hetes finomhangolás eredményeképpen a rendszer teljesen önállóan végzi a dolgát tavasztól őszig: melegben többet, hűvösebb időszakokban kevesebbet öntöz. Ez itt a lényeg.

Utóirat: az első konkrét visszajelzés a közös képviselőtől igazolja a várakozásokat: sokkal kevesebb volt a társasház tavalyi vízszámlája, mint a korábbi években...

Cookie beállítások

1161 Budapest, Csömöri út 153.

Tel.: 06 1 707 0232

E-mail: info[kukac]hydrolight.hu

 

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől péntekig 8:00-16:30

Szombaton: 8:00-13:00

IrriCAD
VISA_Mastercard MPL
GLS  
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz