0

Átalakítás, javítás, karbantartás

Ahogy egy autó, vagy a házunk, úgy az öntözőrendszer is igényel némi odafigyelést, időnként átvizsgálásra, beállításra, javításra szorul.

Meglévő öntözőrendszer átalakítása, javítása

Ha van már öntözőrendszer a kertedben, de azt valami oknál fogva (pl. építkezés, kert-átalakítás, időközben nagyra nőtt növények miatt) át kell alakítani, készen állunk a feladatra.
Tönkrement egy alkatrész, vagy levágta a fűnyíró a szórófejet, esetleg faültetés közben elvágtál egy csövet? Segítünk: kicseréljük, beállítjuk!
Tanácsot és érdemi munkát egyaránt kérhetsz tőlünk, mindenben az elvárható legjobb minőséget fogod kapni. És az öntözőrendszered újjászületik.

Tavaszi indítás

A tél vége felé egyre gyakrabban gondolunk arra a pillanatra, amikor jóleső érzéssel heveredhetünk le a már langyos fűre: tavasz van! Amikor már nem várhatók fagyok, célszerű újra üzembe helyezni az öntözőrendszert. Ez persze nem egyszerűen a főcsap kinyitásából áll: az öntözőrendszer tüzetes átvizsgálása garantálja azt, hogy egy újabb problémamentes öntözési szezon elébe nézhessünk.
Cégünk örömmel vállalja az ezzel kapcsolatos feladatokat!

Évközi átvizsgálás, karbantartás

A leggondosabban megépített öntözőrendszer is igényel némi törődést.
A kert folyamatos használata során (játék, vendégségek, fűnyírás, ültetés), a növényzet természetes növekedése miatt, vagy egyszerűen az idő múltával előállhatnak apróbb-nagyobb változások, amikre minél előbb megoldást kell találni. Ilyen lehet például egy szórófej beállítása vagy arrébb helyezése, az öntözési idők átállítása. Érdemes néhány alkalommal rászánni azt a fél-egy órát, meghálálja a kert.
Alkalmi jellegű és rendszeres karbantartással egyaránt megbízhatsz minket.

Őszi víztelenítés

A tél közeledtével elengedhetetlen az öntözőrendszer víztelenítése. Ennek egyetlen tökéletes, száz százalékos biztonságot adó módja a kompresszoros víztelenítés. Erről bővebben itt olvashatsz.

Cookie beállítások

1161 Budapest, Csömöri út 153.

Tel.: 06 1 707 0232

E-mail: info[kukac]hydrolight.hu

 

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől péntekig 8:00-16:30

Szombaton: 8:00-13:00

IrriCAD
VISA_Mastercard MPL
GLS  
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz