0

Öntözőrendszer-építés, helyszíni művezetés

Egy öntözőrendszer megvalósításának több módját kínáljuk.

Csináld Magad!

A számítógépes tervezés végeredménye egy minden szempontból hibátlan öntözési terv. Ebből többféle szempont szerint kinyomtatott tervlapok, összesített és zónákra bontott anyaglisták születnek, melyeket kiegészítve egy részletesen kidolgozott összeszerelési útmutatóval, létrejön egy olyan tervdokumentáció, melynek segítségével házilag is összerakható az automata öntözőrendszer. Az egész alig bonyolultabb, mint egy lapraszerelt bútor összeszerelése.
Miért érdemes az öntözőrendszer-építés Csináld Magad módját választani? Legnyomósabb érvünk az, hogy lényegében feleannyiba kerül így az öntözőrendszer. Hogy a főbb alkatrészekhez magyar nyelvű beállítási útmutatót adunk, azt talán már fölösleges is említeni, mint ahogyan a jótállás is természetes "alaptartozék". Mindennel támogatunk. Vágj bele!

Telepítés

Ha nem kívánsz élni a saját kezű telepítés lehetőségével, szívesen megépítjük az öntözőrendszeredet. Átlagos méretű és bonyolultságú kertekben ez nem több, mint egy-két nap. Szakavatott telepítőink a tervekkel és az anyagokkal együtt felvonulnak reggel, és lehet, hogy amire hazaérsz a munkából, addigra el is készült az öntözőrendszere. A telepítésre szánt pénzért cserébe hozzáértő kezek által összeállított öntözőrendszert és az ezzel járó kényelmet adjuk.

Kitűzés, helyszíni művezetés

Előfordulhat, hogy a telepítés során a projekt hasznára válna egy kis segítség, bár a munka oroszlánrészét saját magad szeretnéd elvégezni. Ilyen esetekre veheted igénybe művezetési szolgáltatásunkat.
Ennek során sor kerül a helyszín bejárására, a szórófejek, szelepaknák helyének kitűzésére, szakmai javaslattételre, problémamegoldásra. Gyors, hatékony, lényegretörő helyszíni konzultáció, és a kérdés nem kérdés többé. Érdeklődj bizalommal!

Cookie beállítások

1161 Budapest, Csömöri út 153.

Tel.: 06 1 707 0232

E-mail: info[kukac]hydrolight.hu

 

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől péntekig 8:00-16:30

Szombaton: 8:00-13:00

IrriCAD
VISA_Mastercard MPL
GLS  
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz