0

Telepítői zóna

Telepítő vagy? Csatlakozz hozzánk!

A HYDROLIGHT KFT. kiemelt figyelmet fordít telepítői, viszonteladói kapcsolataira.
Kedvezményrendszerünkkel, komoly számítógépes tervezői hátterünkkel, egész évben bőséges raktárkészletünkkel tesszük versenyképessé minden partnerünket.

Hunter vagy Rain Bird?

Nem kell választanod, megtalálod nálunk mendkettőt.
Sokan sokféle rendszert telepítenek. Egy dologban viszont egyetértenek: jó öntözést szeretnének a megrendelő kertjébe, olyat, amilyennel elégedett lesz a tulajdonos, amit könnyű karbantartani, amivel a lehető legkevesebb a meghibásodás, és aminek egyszerű és gyors a kivitelezése.
A jó öntözőrendszer nem pusztán jó tervet és lelkiismeretes kivitelezést igényel: olyan alapanyagok kellenek, melyek támogatják a hatékony és minőségi munkavégzést.
A Hunter és a Rain Bird mint a világ két vezető öntözőrendszer-gyártója olyan minőségi alkatrészeket készítenek, melyekkel a tervezéstől a telepítésen át a későbbi üzemeltetéssel, karbantartással bezárólag a telepítő és a megrendelő egyaránt jól jár. A Hunter és a Rain Bird termékek az öntözőrendszer-piacon vezető pozíciót foglalnak el, és ez Magyarországon sincs másként.

A HYDROLIGHT rugalmas, jó fej csapat, aki ÉRTED dolgozik.

Hűséges ügyfelünk vagy? Mi megbecsülünk és mindenben segítjük munkádat, boldogulásodat.

Árelőnyt biztosítva versenyképesebbé teszünk a konkurens ajánlatokkal szemben.
Magyarország legjobb tervezői hátterét nyújtjuk - erre az IRRICAD és az 1996 óta eltelt tervezői évek jelentik a garanciát.
Minden lehetséges eszközünkkel segítünk munkád során: szaktanácsadással, rugalmas nyitva tartással, munkaidőn kívüli telefonos segítséggel, kimeríthetetlen raktárkészletünkkel a háttérben mindent megoldhatsz.
Esetleges garanciális gondjaidat korrekt módon, azonnal orvosoljuk.

Üdvözlünk partnereink körében!

Számíthatsz ránk egész évben!

Cookie beállítások

1161 Budapest, Csömöri út 153.

Tel.: 06 1 707 0232

E-mail: info[kukac]hydrolight.hu

 

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől péntekig 8:00-16:30

Szombaton: 8:00-13:00

IrriCAD
VISA_Mastercard MPL
GLS  
Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz